Kids | Schattig speelgoed van Londji

londji-speelgoed-coeurblonde-shopping

Ooit schreven we al over het schattige kartonnen spaarvarken van Olivier dat Pip tijdens ons tripje naar Barcelona kocht. Gisteren liep ik in de stad toevallig weer tegen Londji, het merk van deze leuke spaarpot, aan.  De items die ik zag waren evenals de spaarpot ontzettend schattig. Zelfs als je geen kids hebt zou je ze bijna aan willen schaffen ;-) De vintage look spreekt me ontzettend aan en alleen de verpakkingen al zijn prachtig.

Tijd dus om dit Spaanse merk op Coeurblonde.com even in de spotlights te zetten voor iedereen die het nog niet kent. Het goede nieuws is dat ik na even Google-en tot de ontdekking ben gekomen dat het merk in meerdere Nederlandse webshops wordt verkocht. Ik heb daarom direct wat leuke producten op een rijtje gezet die je hier kunt bekijken.

Londji shoppen? Dan kun je onder andere terecht in de webshops: Prikkeltje.nl & Wannekes.nl 

 

2 thoughts on “Kids | Schattig speelgoed van Londji

 1. Elske

  Wat leuk dat je onze collectie hebt gespot! Toevallig zijn er nu net een paar dingen van Londji in de sale, waaronder de schriftjes, de magneetjes (en die zijn in het echt NOG leuker) en het superplatte ganzenbord. Ik ga gauw verder snuffelen op je blog. Groeten, Elske

  Reply
  1. Elle Post author

   Hi Elske,

   Oh wat leuk dat je het hebt gezien :) Nu hebben we ‘elkaar’ ontdekt ;-) Mooi je shop, zag heel veel leuks dus goed om te onthouden.

   Fijne dag! groetjes Elle

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *