Coeurblonde | Achter de schermen bij Coeurblonde’s binnenkijker

 

BintiHome-Flair-CoeurBlonde-50

(foto: Binti Home)

De fotoshoot in Pip’s (inmiddels oude) huis was een waar avontuur. We hebben erg gelachen tijdens de verkleedpartijen en het was een gezellig dagje met Souraya van Binti Home (check haar inspirerende site zeker even;-). Zie hier een fotoverslag van die dag met zowel foto’s van Binti Home als onze eigen behind the scenes pics! Enjoy ;-)

tafel

Er komt overigens best wel wat kijken bij zo’n shoot want alles moet perfect staan voor de foto’s en omdat bijna alle ruimtes wel werden gefotografeerd was het zeker aanpoten op zo’n dagje. Maar bovenal hebben we veel plezier gehad en was het erg inspirerend om Souraya bezig te zien. Pip heeft dan ook naar aanleiding van die dag wat dingen in haar huis veranderd.

BintiHome-Flair-CoeurBlonde-31

(foto: Binti Home)

Flairkledingmess

slaapkamer

We hebben heel fijn nog wat foto’s (die niet in Flair te zien zijn geweest!) van Souraya gekregen om nog even een kijkje achter de schermen op de site te kunnen geven!

newyear

BintiHome-Flair-CoeurBlonde-45

(foto: Binti Home)

bank

 

BintiHome-Flair-CoeurBlonde-36

 

(foto Binti Home)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *