Wonen | 101 Woonideeën mand

101mand

Ik moet bekennen dat de laatste loodjes in huis nu wel een beetje zwaar gaan wegen. Verleden week dacht ik: wow, wat hebben we de verhuizing snel gedaan (is nog steeds zo) maar juist die laatste regeldingen nemen dan weer relatief veel tijd in beslag. Ook omdat het nou niet direct de leukste klusjes zijn (uitstel, uitstel). Maar soit, ik probeer tussen die iets saaiere klusjes ook nog  de vrolijkheid op te zoeken.

pipsmandje

De vondst van dit mandje stemde mij zeer vrolijk. Ik zocht nog iets om in de keuken wat handdoekjes, theedoekjes en vaatdoekjes in te doen en ik vond dit mandje er perfect bij passen. Er kan best veel in en ik vind de kleur fantastisch.

Ik heb hem gekocht bij Leen Bakker en hij maakt onderdeel uit van de 101 Woonideeën collectie waar ik ook de witte spijlstoelen van heb gekocht. Een aanrader dus om even tussen deze collectie te neuzen.

Gelukkig kan dit ook online;-)

Leen Bakker | 101 Woonideeën mand | 12,95 euro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *