Shops Parijs | Loft 18

Loft-18-Le-Marais-adres-winkel

Tijdens een wandeling in ‘onze buurt’ Le Marais liepen we toevallig aan tegen Loft 18. Echt een ontdekking want dit is zo’n winkel met een breed assortiment en flink wat onbekende leuke merken.

De winkel is vrij ruim waardoor er flink wat items uitgestald liggen en je echt wel even de tijd nodig hebt om goed rond te kijken. Overal zie je wel spulletjes die je aandacht trekken en vanwege de veelzijdigheid van het assortiment is de kans dat je hier slaagt, voor jezelf of voor iemand anders, dus erg groot.

loft-18-shop-parijs

Achterin de winkel lagen prachtige stationery items waaronder mooie grote tekststempels, notebooks, agenda’s en weekplanners.

Een verrassing was de kelder van de winkel. Als je eenmaal beneden staat, sta je echt in een schattige ‘sous-sol’ waar je (ik dan niet met mijn 1.67 ;-) moet bukken om onder de stenen boog door te lopen. In deze kleine benedenruimte, die vanwege de warme gele stenen op de muren op mij meteen een fijn gevoel overbracht, vind je vooral glaswerk en theepotten.

loft-18-Le-marais-paris

Mocht je benieuwd zijn naar wat je bij Loft 18 kunt kopen dan kun je even naar hun webshop surfen want daar staan een flink aantal merken genoemd.

Loft 18 | 18 rue Charlot, Paris (Le Marais) | www.loft18.fr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *