Coeurblonde in opdracht | Verhuiskaarten op maat

verhuiskaart-ontwerp-op-maat-coeurblonde-verhuisd

Zoals je misschien wel hebt gezien als je wel eens op het tabje ‘Huur ons in’ hebt geklikt ontwerpen wij diverse producten op maat. Onder andere geboortekaartjes, trouwkaarten, visitekaartjes en logo’s. Maar wist je dat we ook allerlei andere kaarten of uitnodigingen voor je kunnen ontwerpen?

Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld een verhuiskaart. Voor iedereen die niet voor een standaard kaartje wil gaan maar iets unieks wil hebben dat past bij je eigen smaak, persoonlijkheid en/of interieur bijvoorbeeld.

Ook hierbij geldt dat we jouw idee kunnen uitwerken of dat we, indien gewenst, graag (gedeeltelijk) met je meedenken over een passend ontwerp.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden of jouw wensen en idee├źn voorleggen? Stuur dan een mailtje naar coeurblonde@gmail.com zodat we samen kunnen bekijken of we wellicht iets voor je kunnen betekenen.

De gegevens op de binnenkant van de kaart zijn aangepast en fictief.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *