Boeken | Q&A A Day – 5-year-journal

Q&A-A-Day-coeurblonde-boek

Vind je het leuk maar lastig om een dagboek bij te houden? Zou je toch graag af en toe iets noteren over je eigen leven, keuzes, dromen, wensen, plannen, gedachtegang en ontwikkeling? Dan is het boekje Q&A A Day misschien iets voor jou.

Hierin staan 365 vragen, voor elke dag van het jaar een andere vraag. Bij elke vraag (en dus elke datum) staan vijf ruimtes om je antwoord te noteren zodat je het boekje vijf jaar achter elkaar kunt gebruiken. Zo beantwoord je op bijvoorbeeld 1 januari vijf jaar lang achter elkaar dezelfde vraag. Best leuk, want de kans is groot dat je bij veel vragen de jaren erna toch weer iets heel anders invult. Op die manier kun je na afloop (even geduld natuurlijk, vijf jaar is niet niks ;-) ook mooi zien op welke vlakken je veranderd bent en waar je hetzelfde of totaal anders over denkt.

Best een leuk moment om ‘m nu te bestellen en er mee te beginnen aangezien het net 1 januari is geweest (daar begint het boekje). Of om aan iemand cadeau te geven die deze maand jarig is! Goed om te weten: de vragen zijn Engels. Bestellen? Je kunt ‘m onder andere hier kopen voor EUR 12,49

3 thoughts on “Boeken | Q&A A Day – 5-year-journal

  1. Monique

    Dit boekje had ik al bijna een jaar liggen en op 1 januari ben ik begonnen met de vragen te beantwoorden.
    Het is echt zo’n leuk boekje, met super leuke vragen en het is ook leuk om op deze manier even stil te staan bij die dag.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *