Elle Loves | Koko mokken van Arabia Finland

koko-mug-coeurblonde

Coeurblonde bestaat uit mij en Pip, twee nichtjes uit Amsterdam, maar we hebben nog een mini blondie genaamd Anouk (het jongste nichtje!) en die kwam afgelopen week gezellig een paar dagen bij mij logeren. Naast het doen van spelletjes en het kijken van dvd’s (Legally Blonde & Amelie) gingen we natuurlijk ook een dagje stoppen in A’dam city. Aan het einde van onze shopmiddag, vlak voordat we naar de bios – de erg leuke Nederlandse film Soof – gingen viel mijn oog in de Leidsestraat op de grote sale stickers op de ruit van de Iitalla.

Meestal loop ik er wel even binnen omdat ze zoveel prachtige producten hebben. Nu even de sale items bekijken leek me dan ook geen slecht plan. En ja, daar stonden ze op me te wachten! ;-) Twee XL (0,5 liter!) mokken in mint en een lichte oudroze tint. Echter niet van Iitala maar van het merk Arabia Finland.

Het sale bordje gaf aan dat deze beauties normaal gesproken EUR 19,30 per mok kosten (wat me iets te ver gaat voor een mok) en dat ze nu 5,65 per stuk waren. Dat noem ik nog eens een goede aanbieding! Er stond nog maar een exemplaar in mint dus dat was natuurlijk meant to be, voor mij als mint liefhebber ;-) Ook de poederroze kleur was schitterend en daarom besloot ik ze allebei te nemen.

iitala Amsterdam – Leidsestraat 30 | Waarschijnlijk alleen verkrijgbaar bij de grotere Iitala shops. Online bestellen voor de oorspronkelijke prijs kan onder andere hier

 

1 thought on “Elle Loves | Koko mokken van Arabia Finland

  1. Alynda

    Ik heb thuis ook 2 van die prachtige mokken staan, maar ik zou er super graag nog twee bij willen hebben. Weten jullie waar ik die kan kopen (mint en roze)? Ik heb ze toen in de Bijenkorf gekocht idnderdaad voor 5,95.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *