Shops Amsterdam | Flying Tiger

flying-tiger-amsterdam-adres-coeurblonde

Zelf kwam ik er al regelmatig in Haarlem maar nu heeft ook Amsterdam een eigen Flying Tiger! Een echte aanwinst want bij deze van oorsprong Deense winkel vind je ontzettend veel leuke artikelen voor heel fijne prijsjes.

kaarten-flying-tiger-coeurblonde

Ze hebben een groot assortiment dat bestaat uit huishoudelijke en keukenartikelen maar ook super schattige puzzels, spelletjes en ander leuks voor kinderen. Verder vind je er stationery items zoals kaarten, inpakpapier en notitieboekjes maar ook woonaccessoires als vaasjes, kaarsen, fotolijstjes. Ook creatievelingen kunnen er hun slag slaan: leuke soorten papier, schetsboeken, verf, kralen en tape zijn er altijd te krijgen.

Flying Tiger Amsterdam –¬†Rembrandtplein 2 –¬†www.flying-tiger.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *