Wonen | Vintage look spiegel

vintagelookspiegel

 

Ik ben helemaal weg van de spulletjes van Lisbeth Dahl. Toen ik een tijdje terug in Kopenhagen een hele winkel met deze spulletjes ontdekte, was ik dan blij als een klein kind. Gelukkig kun je hier en daar in Nederland ook een deel van de collectie vinden! Deze spiegel heb ik in Gent gekocht en moet nu in mijn nieuwe huisje een plek krijgen.

Ik ga heel leuk volgende week een dagje naar Gent dus wie weet vind ik daar weer wat moois. Ik heb even online gezicht en kwam erachter dat je de spiegel ook gewoon in Nederland kunt bestellen.

Ik ben er nog steeds erg blij mee dus mocht je hem ook mooi vinden, kijk dan eens naar deze link. De shop heeft ook heel veel ander moois trouwens!

Lisbeth Dahl | 34,95 euro |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *