Food Hotspots Parijs | Café Pinson

pinsom2

Cafe Pinson is zo’n plek waar ik zelf heel erg blij van word. De menukaart wisselt dagelijks, je kunt er ook heerlijke zoetigheden nuttigen, de koffie is erg goed (ze lopen voor want je kunt je koffie zelfs met amandelmelk krijgen – iets wat in nog maar weinig horeca gelegenheden kan) al het eten is biologisch, het ziet er heel stijlvol en rustig uit (veel wit en mint) en het personeel was, bij ons bezoekje in ieder geval, ontzettend vriendelijk.

pinsom3

Kortom, het vrij nieuwe Café Pinson (dat in januari 2013 haar deuren opende) is een echte aanwinst voor Le Marais, waar je tijdens een bezoekje aan Parijs zeker even langs moet gaan. Is het niet voor lunch, dan wel voor een koffietje met daarbij een van de overheerlijke zoetigheden (de pudding van Madeleines was verrukkelijk!)

pinsom

Pinson is trouwens Frans voor vink. Dat verklaart direct het vogelhuisje in het logo, dat ook in het café subtiel aanwezig is.

Café Pinson | www.cafepinson.fr | 6 rue du forez

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *