Pip Loves | Waxinelichthouder Dille & Kamille

piploves

Eventjes geleden hebben we een post geschreven over de komst van Dille & Kamille naar Amsterdam. Een fantastische winkel waar je nooit zonder lege handen uitgaat! Nou heb ik door de verhuizing nog geen enkel kerstcadeautje kunnen kopen dus ik ‘vrees’ dat ik vandaag of morgen toch nog echt even langs deze winkel moet;-)

Ik ben nu erg aan het nadenken over de verlichting in het nieuwe huis. Ik houd van zacht en sfeervol licht terwijl Hans bij wijze van spreken het liefst overal tl-verlichting zou hangen. Je begrijpt dat ik deze strijd ga winnen;-) De winter staat voor my synoniem aan kaarsjes. En hoe cute is dit symbolische waxinelichthoudertje? Een klein huisje vol licht voor in mijn nieuwe huis. Ook een leuk cadeau trouwens!

Dille & Kamille | Waxinelichthouder | 11,95 euro |

One thought on “Pip Loves | Waxinelichthouder Dille & Kamille

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *