Elle Loves | Label Maker lettertang van de HEMA

hema-lettertang-label-maker-coeurblonde

Altijd al een lettertang willen hebben, je weet wel, zo’n apparaatje waarmee je op diverse kleuren label binnen een handomdraai leuke tekstlabelstjes maakt? Loop dan snel even bij de HEMA binnen want op het moment verkopen zij ze voor een erg fijne prijs!

Met dit veelzijdige crea apparaatje maak je bijvoorbeeld naamlabels (leuk om tijdens het kerstdiner ergens op de plakken) of breng je wat structuur aan in huis door bijvoorbeeld lades, dozen of voorraadpotten te labellen.

Bij de Label Maker zit al een rol label-materiaal bij maar de HEMA verkoopt tevens navul-verpakkingen waarbij je kunt kiezen uit een fluor set (a 4 rolletjes) of een meer basic set die helemaal aansluit bij de feestdagen met daarin zwart, wit, goud en zilver.

Label Maker (lettertang) | EUR 9,95 | HEMA – Online bestellen kan trouwens ook! Dit kun je hier doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *