Shops Parijs | I love my blender bookshop

blender

We waren er bijna voorbijgelopen maar gelukkig hebben we dit schattige winkeltje niet gemist. Het is een gezellige mengelmoes van boeken, speelgoed, mooie schriftjes en ansichtkaarten en gadgets. In eerste instantie dacht ik dat ik een oud winkeltje binnenstapte, totdat ik de jonge hippe eigenaar vriendelijk in een stoel zag loungen. Altijd leuk om zo verrast te worden. Ook perfect om een cadeautje voor kinderen te kopen!

blender2

Er zijn zoveel verschillende hebbedingetjes dat je af en te niet weet waar je moet kijken en het is ons niet gelukt om zonder iets te kopen de winkel uit te gaan. Ook al was het een korte citrytrip, we konden het niet laten om wat kaartjes te versturen en we vonden hier de perfecte kaarten voor het thuisfront: vrolijke meisjesachtige geïllustreerde kaarten met elementen erop die Parijs zo kenmerken.

blender3

Het winkeltje doet zijn naam eer aan: het is een fantastische blend van heel veel leuks! En natuurlijk kun je er ook terecht voor ‘echte’ Franse boeken;-)

I love my blender bookshop | 36 rue du Temple | Parijs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *