Shops Parijs | Claire Naa concept store

claire-naa-concept-store-coeurblonde

Op zoek naar een winkeltje met sieraden en vintage stukken kwamen we per toeval bij de concept store van Claire Naa terecht waar eveneens sieraden en vintage woon-items worden verkocht. Ontwerpster Claire Naa, die bij ons bezoek zelf in de winkel stond, verkoopt in haar shop diverse merken maar ook haar verschillende eigen lijnen.

claire-naa-shop-parijs-coeurblonde

Het merendeel van het assortiment bestaat uit sieraden maar ons oog viel ook op originele postcards van leer en grappige vintage meubeltjes.

claire-naa-sieraden-winkel-parijs

Zelf was ik direct enthousiast over Claire haar BRAƏ sieradenlijn waarin ze letters en woorden in braille verwerkt. Ik heb dan ook een hangertje (goud over sterling zilver) gekocht met de letter E (aan de ene kant van het hangertje staat de hoofdletter E en aan de andere kant de braille variant).

braii-E-ketting-hanger-braille-coeurblonde

Ook leuk bedacht is haar origami lijn waarbij ze onder andere de bekende origami kraanvogel heeft omgetoverd tot schattige hangertjes.

Claire Naa concept store – 45 rue de Turenne – www.claire-naa.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *