Parijs | CB fotoverslag van een magisch Parijs

hourra

merciauto

Wat een magisch en nostalgisch gevoel geeft Parijs toch! We hebben echt enorm genoten dan onze daagjes in deze stad vol gezellige kerstlichtjes. Wat is het heerlijk om in een x-mas vibe een paar dagen lang gewoon door Parijs te slenteren. We hebben enorm veel geluk met het weer gehad: blauwe lucht, knisperend fris en zon! In alle winkels werden heerlijke ouderwetse jazzy kerstliedjes gedraaid en iedereen leek al in kerststemming. De etalages in Le Marais waren inspirerend, het eten was super lekker en we hebben erg genoten van onze wandelingetjes door verschillende wijken. We zetten heel snel alle adresjes op de site, de komende dagen staat Coeurblonde dan ook in het teken van Parijs, maar allereerst een fotoverslag om even in de stemming te komen!pinsonetalage

kerstlicht

FLeuxetalage

sterschoen

etalagehert

lebentouitgesneden

rosebakerycakedeurdraaimolen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *