Coeurblonde loves | Paris, here we come!

CB

Oui, oui, Paris! Op dit moment zitten wij in Paris! De stad van l’amour, Le Marais, croissants, kleine shopjes en du vin;-) We hebben er super veel zin in. Zowel om even uit onze eigen omgeving te zijn, alvast in de kerststemming re komen (extra leuk in Parijs) en ook om inspiratie op te doen!

Tijdens onze trip is het even stil op de site maar we zullen met veel moois terugkomen! Houd de site dus goed in de gaten;-) Je kunt gewoon bestellingen blijven plaatsen, als we terug nemen we snel contact met je op.

Je kunt ons tijdens deze dagen blijven volgen op instagram;-) We zullen hier foto’s op plaatsen waar wij vrolijk van worden en die ons inspireren!

À bientôt!

X Elle & X Pip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *