Coeurblonde producten | Coeurblonde X-mas kaartenset

coeurblonde-kerstkaartenset

Nu Sinterklaas is vertrokken mogen we echt gaan toeleven naar de kerstdagen en naar het nieuwe jaar! De decembermaand is de perfecte tijd om je dierbaren fijne wensen of lieve berichtjes te sturen. Daarom de Coeurblonde x-mas kaartenset met 5 door ons ontworpen vierkanten dubbele kerstkaarten met bijpassende enveloppen. Extra leuk: aan de binnenkant van iedere kaart staan kleine (geïllustreerde) details. Hieronder kun je meer lezen over iedere kaart. 

kerstkaarten-van-Coeurblonde

Kaart 1: Speaking X-mas tree
We hebben deze dennenboom met veel liefde opgetuigd met winterse en feestelijke handgeschreven woorden. Weer eens wat anders dan kerstballen, toch?

Kaart 2: Winter Wonderland
Sneeuw, Rudolf, (ijs)sterren, de kerstboom, slingers en een sneeuwuil. Ze horen stuk voor stuk thuis in ons Coeurblonde Winter Wonderland. 

Rudols-sister-kerstkaart-coeurblonde

Kaart 3: Rudolfs sister
Rudolf is leuk maar Rudolfs sister heeft toch net iets meer glitter en glamour. Want ja, op feestjes mag je uitpakken, toch!

Kaart 4: Keep good memories close
Dingen waar je graag naar (terug)kijkt of die je altijd bij je wilt houden, kon je alles maar onder stolpjes bewaren. Er staat een nieuw jaar voor de deur maar laten we even bewust stilstaan bij de fijne momenten, lessen en successen van het afgelopen jaar om ze in gedachte een prachtig glanzend glazen stolpje te geven! 

kerstkaarten-van-Coeurblonde-xmas

Kaart 5: A vintage suitcase tale
Het Charles Dickens gevoel. Magische kerstdagen en ouderwetse straatlantarens die met sneeuw bedekte straatjes verlichten. Voel je wat ik bedoel? Dit oude koffertje is ermee gevuld. Verhalen, lichtjes, en magie. We love it!

Meer info of bestellen? Breng een bezoekje aan onze Petite Pop Up Boutique >>> 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *