Coeurblonde producten | Winter raam/spiegel sticker-set!

winter-stickers-ramen-spiegels-coeurblonde

Ze staan niet in de winter catalogus maar zijn wel nieuw: onze Coeurblonde winter raam- en spiegelstickers! Hiermee maak je jouw huis of werkplek helemaal winterproof. Zelf zijn we al begonnen met de eerste kerstversieringen (Sinterklaas is na vanavond immers weer voorbij) en naast slingers, hangers, kaarsjes en lampjes leek het ons ook leuk om spiegels of ruiten een beetje op te leuken in kerst/winter stijl. Et voila, de sticker-set was geboren ;-)

De woordenboom en het rendier (Rudolf’s sister) zijn trouwens ook verkrijgbaar als kaart in onze kerstkaarten set.

De stickers (het vel op de afbeelding is 21 bij 14 cm, wij hebben ze al voor je uitgesneden) zijn gemakkelijk te verwijderen en kunnen dus ook weer verplaatst worden. Een set bestaat uit 8 verschillende stickers en kost EUR 6,95. Bestellen kan door een mailtje te sturen naar coeurblonde@gmail.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *