Coeurblonde loves | Magisch Parijs

ParisParijs, allebei zijn we er al best vaak geweest en toch blijft deze stad aantrekken. Ik denk, nee ik hoop, dat dit nooit meer zal veranderen. Het soort van magische gevoel dat deze stad me geeft heb ik nog nooit in een andere stad gevoeld (al staan er nog genoeg steden op mijn wensenlijstje ;-)

lepetitDe bekende mustsees hebben al een tijd lang plaats gemaakt voor nieuwe ontdekkingen. Wandelen door de straten van Parijs is al een geluksmoment op zich. De sfeer proeven en gewoon kijken. Kijken naar mensen, huizen, straatjes. Gewoon even onderdeel zijn van deze mooie stad. Het ontdekken van een leuk restaurantje en genieten van eten is een kers op de taart tijdens citytrips. Heerlijk!

parijsdeurBegin december stappen we in de Thalys op weg naar het Parijs-gevoel. Ik kan niet wachten! Ik hoop dat we leuke nieuwe plekken ontdekken. Mocht je trouwens nog tips hebben dan zijn deze zeer welkom! Je kunt hieronder een comment achterlaten of mailen naar coeurblonde@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *