Shops | Dille & Kamille Amsterdam

Dille1

Wat een genot was het om te shoppen in de nieuwe vestiging van Dille & Kamille op de Nieuwendijk in Amsterdam. Ik was eerst nog even zoekende want ik was al bijna bij de Haarlemmerstraat toen ik het logo van een klein afstandje zag.

Ik was al superblij dat er een vestiging in Amsterdam zou komen maar ik werd helemaal gelukkig toen ik de grootte van de winkel zag. Wat een oppervlakte! Vol mooie betaalbare spulletjes voor in en rondom het huis. Ik houd van de simpelheid en pastelkeuren van de producten van Dille & Kamille en kan er ook rustig een tijdje in rondkijken. Met wat klassieke muziek op de achtergrond ga ik nooit met lege handen de deur uit.

dille2

Deze keer waren spulletjes voor in de keuken aan de beurt! Pastelkleurige aanrecht doekjes, pannenlappen en nog wat mini theedoekjes. Ik ga snel weer even een kijkje nemen, want er zijn ook superleuke cadeautjes voor de komende feestdagen te vinden. Bovendien heb ik ook gespot dat ze mooie kerstdecoratie verkopen, dus reden genoeg om de Nieuwendijk weer even op te gaan. Mocht je ook gaan, ga dan zeker even een broodje eten bij de gebroeders Niemijer, een mummie bakker rechts tegenover Dille & Kamille.

Dille & Kamille | Nieuwendijk 16-18 | Amsterdam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *