Food Hotspots Amsterdam | Café Mads

MADSHet is altijd leuk om in mijn oude buurtje in Westerpark te zijn. En wat is er in de Zeeheldenbuurt veel veranderd de laatste jaren! De buurt is zichtbaar opgeknapt en daar hoort tot mijn vreugde ook een nieuw café bij. Waar vroeger de snackbar was gevestigd, zit nu Mads. vernoemd naar de acteur Mads Mikkelsen.

Ik ben er vorige week even geweest voor de lunch en ik was aangenaam verrast. Allereerst door de sfeervolle inrichting en ten tweede door de verrassende tomatensoep met gember en limoenblad en een hele dikke snede brood. Ik kan goed eten, maar de hoeveelheid soep kon ik helaas niet op. De bediening was attent en de prijzen vind ik betaalbaar, zowel wat betreft de kwaliteit als de kwantiteit van het eten.

Voor herhaling vatbaar dus! Ik hoop dat het een beetje een buurtcafé wordt waar je in de lente heerlijk tot in de late uurtjes op het terras kunt zitten.

Mads | Zoutkeetsplein 1 h | Amsterdam

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *