Wonen | Kerstvoorpret zonder kerstboom

kerstdecoIk voel de kerstkriebels al licht moet ik eerlijk zeggen! En voorpret vind ik altijd de leukste fase van kerst. Hoe ga ik het huis gezellig versieren? Wat zijn leuke kleine cadeautjes voor familie en vrienden? Ik krijg zin om nieuwe winterse gerechten te gaan proberen ook al kook ik zelf niet met de kerstdagen ;-) En ik kijk nu al uit naar mijn jaarlijkse ‘9 straatjes en jordaanslenterdagje’ in kerstsfeer. Fantastisch als de kerstlichtjes in de straten gaan branden!

En… Elle & ik gaan in december naar Parijs! Wat wil een mens nog meer om in een romantische kerstsfeer te komen? Super gezellig is ook dat we ons hebben ingeschreven voor de Funky X-mas market op het Westergasterrein 15 december. We hopen jullie daar dan ook en masse te zien! Kortom, het wordt een mooie mix van heerlijk warm thuis te genieten van de komende periode en lekker buiten op avontuur te gaan, inspiratie opdoen en mijzelf onder te dompelen in de gezellige kerstsfeer.

Voor nu: vind je het nog iets te vroeg om in de kerstsfeer te komen maar vind je het wel leuk om een beetje te flirten met de aankomende feestdagen? Hang dan de cute kerstdecoraties van Wibra in mooie winterse takken.

| Kerstdecoratie Wibra | 1 euro |

 

 

3 thoughts on “Wonen | Kerstvoorpret zonder kerstboom

 1. thea

  Hallo, Ik heb een vraagje: Wil voor de kerst ook een dagje naar de “9 straatjes” Maar vanaf wanneer is het in de kerstsferen. Kan ik daar een beetje rekening mee houden. Wel zo gezellig. Fijne dagen in Parijs alvast.

  Gr thea

  Reply
  1. Pip Post author

   Hi Thea,

   Ik zou lekker een weekje na Sinterklaas gaan! Dan weet je zeker dat alles in kerstsferen is.

   Heel veel plezier!

   Grtz
   Pip

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *