Coeurblonde producten | X-mas posters

speakingx-mas_poster

The most wonderful time of the year is nabij! No stress, want met de Coeurblonde x-mas posters heb je je huisje binnen no time x-mas proof! Geïnspireerd door onze kerstkaarten hebben we deze posters gemaakt die in twee maten verkrijgbaar zijn. We hebben een matching touwtje aan de passé partouts bevestigd waardoor je ze direct kunt ophangen, wel zo makkelijk!

Rudolfsister_poster

De medium poster is 20 x 25 cm en de large poster is 21 x 30 cm. Pip heeft Rudolf’s sister aan een kledinghanger aan de muur hangen maar je kunt de posters ook leuk op je tijdschriftenrek zetten, of aan de deur hangen. Opties genoeg! Santa baby, just slip a sable under the tree, for me… Ooh ja, je kunt de poster ook als cadeautje naar iemand sturen natuurlijk! Ook leuk om Sinterklaas mee te pesten;-)

Meer info of bestellen? Breng een bezoekje aan onze Petite Pop Up Boutique >>> 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *