Wonen | HK living krukje en bijzettafeltje ineen

hk-living-krukje-coeurblonde

Is het geen beauty? Persoonlijk vind ik woonitems met een industriële look vaak mooi. Zo ook dit krukje van HK living waarin hout met metaal wordt gecombineerd. Ik houd niet van te strak en te koel (bekijk hier een aantal foto’s van een aantal van mijn favoriete items in huis) maar vind juist de combinatie van stoer/industrieel met wat romantische of natuurlijke elementen erg mooi.

In gedachte past dit multifunctionele krukje (je kunt ‘m namelijk ook heel goed als klein bijzettafeltje gebruiken) daar goed bij aan. De ronde vorm van de poten maken ‘m net iets zachter en ik vind de combinatie van hout en donker metaal erg mooi.

Bestellen kan via diverse webshops (even Google-en op afbeeldingen naar HK Living krukje, dan vind je meerdere shops) voor EUR 89,95.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *