Food Hotspots Ibiza | Restaurante María Luisa

marialuisa

Wat een geluk! We kwamen er pas op het einde achter toen we een lekker zoet toetje van het huis kregen… Gelukkig hebben we op de laatste dag van het seizoen ’13 nog bij dit heerlijke restaurant kunnen eten. Er zaten alleen maar locals die voornamelijk aan het genieten waren van de paella die er verrukkelijk uitzag. De paella met verse vis werd geserveerd in een grote platte pan die op een bijzettafeltje naast de gasten werd gezet. Het zag er zo gezellig uit.

Hans en ik waren voor de gegrilde vis gegaan waarbij we een mooie mix van verschillende vissen voorgeschoteld kregen. Toen wij de pannen vol paella steeds langs zagen komen, wisten we al dat we dit de volgende keer zouden bestellen! Helaas moeten we hiervoor nog even wachten maar het is wel iets waar ik nu al naar uit kan kijken voor 2014.

Het restaurant ligt direct aan het strand in een heerlijke baai in Cala Vadella. Een mooie locatie voor een romantisch diner voor twee! Een aanrader voor als je even buiten Ibiza Stad wilt eten!

Restaurante Maria Luisa | Cala Vadella | Ibiza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *