Pip Loves | Etsy shop Coriumi

clutchetsy

Er is af en toe niets lekkerders dan even online window shoppen, om het even zo te zeggen. Als je een beetje doelloos aan het surfen bent, kom je altijd wel wat tegen. Het is niet eens dat je perse iets nodig hebt, maar gewoon voor de leuk of om even inspiratie op te doen. Zo kwam ik op Etsy dit fantastische tasje tegen van het bedrijfje Coriumi! Van de naam van het tasje ‘Lavender Splatter’ alleen al word ik vrolijk.

coin

Leuk om te lezen is dat Coriumi een bedrijfje uit Litouwen is, opgericht door Inga & Arvydas die ook nog eens getrouwd zijn met elkaar. Naast verschillende soorten tasjes, verkopen ze ook mooie shawls: met de winter op komst kan dit geen kwaad;-) Er zijn verder  originele visitekaarthouders te koop en wat dacht je van het bovenstaande zakje om je munten in te doen?

Nieuwsgierig? Check dan de etsyshop van Coriumi!

Coriumi | Etsy

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *