Wonen | Label Aleph mokken

Aleph

Het was liefde op het eerste gezicht bij deze mok van het merk ‘Label Aleph’. De fantastische kleur, het ‘deukje’ voor je duim waardoor je de mok extra fijn vast kunt houden en je hebt ze in allerlei verschillende formaten. Nou heb ik een kleine mokkenverslaving, ok, maar ook de ‘normale’ mensen onder ons kunnen denk ik niet anders dan weg zijn van deze mok.

Voor Hans heb ik de espresso variant in een mooie grijsblauwe tint gekocht. Het is een mooi stel zoals ze naast elkaar op de plank staan. Het liefst wil ik nog een middenmaat in pastel roze, maar dat is iets voor in de toekomst. De mokken zijn te koop bij Friday Next, mocht je ze ook schattig vinden;-)

Label Aleph | Friday Next | Prijs verschilt per maat |

2 thoughts on “Wonen | Label Aleph mokken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *