Shops Ibiza | Biscuit

biscuit

Instant happiness! Dat is wat ik ervaar bij Biscuit, een super schattige boutique in Ibiza stad. Elle & ik hadden het winkeltje al in Madrid ontdekt en op Ibiza zitten maar liefst twee vestigingen. Het blijkt dat de eigenaresse van Biscuit ook op Ibiza woont.

Het is een mix van meisjesachtige outfits in zachte pastelkleuren maar er hangen ook mooie zwarte items tussen. Voor ieder wat wils dus. En ik ben hier gelukkig net op tijd: niet alleen omdat er 50% korting was maar ook omdat de winkeltjes nu nog maar 1 week open zijn omdat het seizoen hier dan sluit.

biscuit2

Ik heb 2 outfits met korting gekocht: een heerlijk licht lavendel kleurig pakje met een mooie shawl erbij en een fantastisch zwart jurkje. Ik ben nu nog maar in 1 vestiging geweest en wil heel graag nog naar de andere toe, vandaag! Hopelijk zie ik nog iets moois om mee terug te nemen voor de zomer ‘2014.

En… Mooi nieuws: er is een webshop!

Biscuit | Ibiza & Madrid

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *