Coeurblonde producten | Zen necklace

zenibiza

Zelf worden wij altijd heel hebberig van de nieuwe items van onze sieradencollectie. We gaan onze collectie voor het herfst/winterseizoen heel mooi uitbreiden.  We hebben prachtige inkopen gedaan (echt van over de hele wereld) en zijn wij nu bezig met het maken van de sieraden.

We vinden niets leukers dan onze persoonlijke collectie uit te breiden met items uit onze Coeurblonde lijn. Vandaar ook een post vanuit Ibiza over onze nieuwe Zen Necklace. De lotusbloem creëert het bewustzijn dat we af en toe op zoek moeten gaan naar innerlijke stilte in deze drukke tijd. Voor mij is de ketting, helemaal nu ik op vakantie ben op Ibiza, een mooie reminder dat ik soms alleen maar even hoef in- en uit te ademen.

Zennecklace

De Zen necklace is subtiel en fijn. Zowel de ketting (45 cm lang) als de lotusbloem zijn gemaakt van sterling zilver met een laagje goud eromheen.

Meer info of bestellen? Breng een bezoekje aan onze Petite Pop Up Boutique >>> 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *