Coeurblonde in opdracht | Illustraties & geboortekaartjes

geboortekaatje-op-maat-coeurblonde

Gisteren ontving ik het eerste nummer van Zus&Zwanger een magazine speciaal voor zwangere vrouwen waaraan we niet alleen hebben meegewerkt (illustraties) maar waarin ook een stukje over Coeurblonde.com staat en dan vooral over het feit dat we geboortekaartjes op maat ontwerpen. Superleuk natuurlijk!

Illustratie-baby-on-board-coeurblonde

Hierbij wat fotootjes die ik van de pagina’s maakte. Ook een illustratie of geboortekaartje nodig? Wellicht kunnen wij wat voor je betekenen. Je kunt je vragen en/of ideeën naar ons mailen via coeurblonde@gmail.com Ook als je nog totaal geen ideeën hebt of samen naar een idee wilt kijken, denken we graag met je mee.

illustraties-coeurblonde-magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *