Pip Loves | Throw & grow confetti

Throwandgrow

Ingenieus! Dat is wat ik dacht toen ik het schattige doosje met “throw & grow confetti’ bij &K zag. Ik was op zoek naar originele cadeautjes voor een bruiloft waarbij ik zelf niet aanwezig kan zijn en ik vond dit een perfecte match.

Het groeien van de bloementjes staat voor de alsmaar groeiende liefde van het paar bedacht ik zo en het gooien van de confetti was meer een grapje. Ook al ben ik er niet, ik heb toch voor confetti gezorgd. Morgen gaan ze trouwen en ik hoop dat ze om het cadeautje moeten lachen! Je hebt trouwens doosjes voor allerlei gelegenheden.

Throw & Grow Confetti | Niko Niko | 11,95 euro |

1 thought on “Pip Loves | Throw & grow confetti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *