Coeurblonde update | We komen in Flair!

Flairhanger

Even een update hoor! We zijn echt megadruk geweest, zo druk dat het ons niet lukte om posts te schrijven! Gisteren hebben we een superleuke en inspirerende dag gehad met Souraya van Binti Home om Pip’s huis in Coeurblonde stijl te fotograferen voor het oud & nieuw nummer van Flair!

We komen er namelijk in met een binnenkijker! Echt super stoer dat dit gaat gebeuren en we hebben een mooie creatieve dag gehad. De styling ideeën van Souraya waren erg inspirerend waardoor wij ook weer een andere kijk op het inrichten hebben gekregen. Mooi om te zien hoe het proces van een fotoshoot in zijn werk gaat ook. Leerzaam!

flairfoto

We hebben ook erg veel gelachen omdat we net als vroeger een soort verkleedpartijtje mochten spelen (wij moesten namelijk ook op de foto). Een geheel nieuwe ervaring en het was soms even wennen (want hoe moet je nou kijken?) maar het heeft veel grappige momenten opgeleverd.

Super leuk is ook dat onze producten zoals de Funky snowvall hanger een plaatsje in de shoot hebben gekregen! Pip heeft helemaal zijn om het huis nu weer iets te veranderen na de tips van Souraya. En laat de feestdagen maar komen, want wij hebben er door gisteren nu al enorme zin in!

Liefs,

Elle & Pip

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *