Coeurblonde producten | Coeurblonde Magazine & Catalog

little-xmas-stories-by-coeurblonde

Op het moment zijn we onder andere druk bezig met het maken van een Coeurblonde winter inspiratie magazine met daarin ideeën, tips, happiness en natuurlijk onze najaarscollectie.

Deze bestaat uit ons vaste assortiment (al dan niet in een winters jasje) en uit een aantal nieuwe (X-mas) producten zoals een door ons ontworpen kerstkaartenset, lieve sterrenslingers voor baby/kinderkamers of om je woonkamer of kantoor mee te versieren rondom de feestdagen, Funky Snowball Hangers voor in de kerstboom of met een tape-je aan de muur, verpakkingsmaterialen om blikvangers van je kerstcadeaus te maken, nieuwe sieraden (tip voor de boyfriends! ;-) en nog een aantal dingen die je binnenkort in het magazine kunt bekijken. 

sneak-preview-coeurblonde-magazine-winter-xmas-catalog-2013

We hebben al een deel van de producten gefotografeerd dus we zijn dit jaar in oktober al helemaal in kerstsferen. Fijne voorpret dus! Op de foto’s alvast een sneak preview. We streven ernaar het magazine deze week live te zetten (het is een gratis digitaal magazine) en zullen je er dan nog even op attenderen via het blog, Facebook en Twitter.

 

4 thoughts on “Coeurblonde producten | Coeurblonde Magazine & Catalog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *