Coeurblonde producten | X-mas kaartenset

coeurblonde-xmas-card

Gisteren plaatsten we al een voorproefje op Instagram en onze Facebook pagina, waar een van de vijf kaarten uit onze X-mas kaartenset te zien was (zie de foto hierboven). Inmiddels zijn ze bijna helemaal af en dat betekent dat ze snel in onze shop te vinden zullen zijn!

Zodra dit het geval is zullen we dit uiteraard even op Facebook en Twitter vermelden. We kunnen wel al vast vertellen dat de X-mas kaartenset uit vijf vierkanten dubbele kaarten bestaat (met bijpassende enveloppen), die stuk voor stuk door ons zijn ontworpen. Het leuke is dat het een diverse set is geworden waarbij iedere kaart net een andere stijl of sfeer uitstraalt (natuurlijk wel allemaal Coeurblonde like ;-).

Vandaag hebben we een leuk interview op de planning (soon op het blog!) met twee creatieve schrijfsters van een erg leuk fashion boek! Daarnaast zullen we vandaag de puntjes op de i gaan zetten wat betreft de kerstkaarten zodat deze gedrukt kunnen worden. Yeah!
Daarna kunnen we een van onze andere X-mas producten gaan fotograferen om ook deze snel aan jullie te showen. Kortom, er is volop leuks te doen. Fijne dag!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *