Winnen | Coeurblonde stationery goodiebag!

winactie

Het wordt weer tijd voor een nieuwe winactie op Coeurblonde.com en omdat wij zelf altijd heel blij (en hebberig) van kaarten, mooie verpakkingsmaterialen en notitieboekjes worden geven we een Coeurblonde Stationery Goodiebag weg!

Deze roze goodiebag is gevuld met: Coeurblonde postcards (dromenvanger, ik vind je lief en quote inspiration), een labelset (10 labels – 5x 2 designs), een mini moleskine met tekst naar keuze, 3 ronde happy stickers en 3 lieve cadeauzakjes.

Hoe doe je mee?
Ook kans maken op de Stationery Goodiebag? Meedoen is simpel! Laat hieronder een reactie achter met daarin een tip voor ons. Dit mag van alles zijn (hoe we meer mensen kennis kunnen laten maken met Coeurblonde, een product-idee, een leuke insteek voor de blog etc etc. We staan open voor alle soorten tips en ideeën dus creatieve suggesties worden zeer gewaardeerd. We zijn benieuwd! :)

Meedoen kan tot en met zaterdag 5 oktober. De winnaar krijgt persoonlijk bericht. 

22 thoughts on “Winnen | Coeurblonde stationery goodiebag!

 1. Daphne

  Wat een leuke win-actie :). Mijn tip zou zijn om jullie blogposts ietsje langer te maken, ik vind ze nu vrij kort en dat is jammer want er staan zoveel leuke tips en ideetjes in :). Ietsie meer info dus please.

  Reply
 2. tessa van tuijl

  Een leuke tip voor jullie: iemand die blogt over kinderfeestjes en kindertraktaties;-) (ik ken iemand met veel leuke ideeën, maar ik neem aan dat jullie zelf ook veel inspiratie hiervoor hebben!!!!)

  Reply
 3. Stefanie De Costere

  Ik hou van alles wat te maken heeft met papier, schrijven, etc Misschien zou het leuk zijn om deze lijn wat uit te breiden. Dit kan door bijvoorbeeld balpennen met een spreuk toe te voegen. (zoals jullie mokken, maar dan op een balpen), notitieblokjes, gekleurde balpennen met de typische zachte coeurblonde kleuren.

  Maar ik vind jullie nu alvast top!!

  Reply
 4. Cindy

  Wat dachten jullie van een Coeur Blonde agenda, kalender, post-its etc. Nog meer stationery dus, I love it!! En jullie producten en tips zijn geweldig. Met name door de tijd en liefde die jullie erin steken. Ga zo door!

  Reply
 5. Janneke de Leede

  Mijn tip: alles draait om beleven. vrouwen willen jullie prachtige spullen ook in het echt zien en aanraken. dus zorg voor pop-up stores, winkels die je voor een dag kunt huren en inrichten zodat we jullie stijl en smaak in het echt kunnen zien. of organiseer home=party’s bij leuke vrouwen thuis die met een aantal vriendinnen van jullie tips kunnen krijgen, jullie producten kunnen kopen of een workshop kunnen volgen. Of maak een digitaal magazine in jullie stijl met daarin de blogs, producten en leuke adressen. en wie weet ook een papieren versie…En natuurlijk wordt de webshop een prachtige aanvulling!

  Reply
 6. marjolein

  Erg leuk zou het zijn als jullie een zelfgemaakt ideeën boek maken. Met daarin allemaal kaarten, labels en tips en ideeën die jullie met eigen stijl en liefde maken ;) Dat lijkt mij erg leuk om te maken! Of course al helemaal leuk om cadeau te krijgen of te kopen :) Ook is jullie handschrift/lettertype erg leuk, en zouden jullie nog wat meer mee kunnen doen door dit bijvoorbeeld uit te breiden met raam/muurstickers of allerlei leuke stickers die je kunt bestellen!!

  Reply
 7. Pam

  Goh wat moeilijk. Ik vind alles al leuk… Ik zou jullie quotes/teksten/tekeningen ook wel op posterformaat in huis willen hebben :)

  Reply
 8. Anneke

  Ik vind jullie blog heel erg leuk. De tips zijn zeer persoonlijk en gelukkig niet commercieel.
  Blijf zo puur! De aangeprezen receptjes heb ik al uitgeprobeerd!
  Misschien kan er af en toe iets van kunst en cultuur aan toegevoegd worden zoals kunstgaleries en vernissages. Ik blijf jullie graag volgen!

  Reply
 9. Lian van Dijk

  Wat een leuke, creatieve actie!
  Ik vind de recepten die jullie op het blog heben staan heerlijk. Misschien een kookboek, waarin deze heerlijke recepten staan. In het kookboek hoop ik ook jullie ervaringen en foto’s terug te zien. Zo wordt het koken van deze recepten nog een grotere beleving ;)
  Ik zou een kalender, agenda en cadeaupapier ook erg leuk vinden. Vooral jullie ervaringen blijven schrijven, die zijn zo leuk om te lezen.

  Reply
 10. Sanne

  Tja… wat voor goede/leuke tips kan je bij zulke creatievelingen nu achterlaten? Toch maar even mijn best gedaan en mn hersens laten kraken :-)
  Ik heb nog nooit iets bij jullie besteld (shame on me!), dus wellicht doen jullie dit al, maar een handgeschreven bedankje bij de bestelling vind ik altijd extra persoonlijk en leuk om te krijgen.

  Letterpress kaartjes zouden een erg mooie aanvulling op jullie bestaande collectie zijn.

  Jullie instagram staat altijd vol met mooie plaatjes, misschien leuk hier een wekelijks blog onderdeel van te maken? En een persoonlijk tabje naar jullie instagram (en pinterest&twitter :)) op jullie fb pagina helpt weer voor meer volgers.

  Een (win)actie waarbij je coeur blonde-fans vraagt een nieuwe mooie quote te bedenken voor een van jullie producten.

  Facebook advertentie: voor iedere euro die je daar uitgeeft, krijg je ongeveer een volger terug. Wellicht ook de moeite waard als jullie hier het aantal volgers en bereik willen vergroten.

  Maar buiten deze kleine ideeën om: keep up the good work! Een bezoek aan jullie site (en sociale media) is altijd een feestje!

  Reply
 11. Tessa

  Phoe, ik vind jullie al zo heerlijk crea bea. Ben dol op jullie mokken, misschien die lijn uitbreiden? Ik zou het leuk vinden om bijpassende borden (verschilende formaten) te hebben, en wie weet placemats erbij, zelfs bestek of pannen onderzetters? Wijnglazen, en een receptenboekje om iets te koken voor op de borden :-) En alles persoonlijk houden (doen jullie al) en die mooie teksten blijven houden. Ben benieuwd!

  Reply
 12. Tamara

  Wat ik zou zwggen qua tips:
  – het toch snel afmaken/verder ontwikkelen van de webshop. Het bestellen op deze manier is wat omslachtig. Ook zou ik bijv graag wat meer info zien bij bijv de kettinkjes. Hoelang zijn ze precies? en hoe ziet sit eruit als je ze om hebt. Hetzelfde geldt voor de armbandjes, welke sluiting hebben ze en hoe lang/groot zijn ze precies.

  En meer statonairy is altijd goed! :)

  Reply
 13. Sam

  Ik denk meteen: stempels! Leuk met zowel icoontjes als als alfabet in jullie handschrift! Past perfect bij alle stationary-dingen jullie al hebben maar is ook fijn voor degenen die gewoon 1 leuke stempel zoeken. Maak af met een paar mooie coeur blonde kleuren stempelkussens en mooi papier of labels waar mensen met de stempels hun eigen draai aan kunnen geven :)

  Reply
 14. Claudia

  Hi dames,

  Jullie hebben echt super toffe dingetjes en ideeën, ik hou van jullie style! Wat ik als tip mee wil geven is het delen van jullie artikelen op bijvoorbeeld een Ladies Event/Home Party enz. Je maakt promotie voor je merk en het verspreid zich snel onder de juiste doelgroep. Daarnaast organiseer ik samen met een vriendin jaarlijks een Ladies Event en zouden we het super vinden als Coeur Blonde daarbij aanwezig zou zijn! :)

  Om nog even in de ideeën te blijven, jullie doen al veel met quotes maar misschien uitbreiden naar bijvoorbeeld stempeltjes (met alleen een X als kus, ook heel leuk!), inpaktape met leuke quotes, kussenhoezen met geverfde quotes.

  Ohja en de webshop, dat maakt het laagdrempeliger om bestellingen te doen voor veel mensen denk ik.

  ‘Verrassingszakjes’, ook erg leuk! 1x in de zoveel tijd een zakje met daarin kleine leuke verrassingen van Coeur Blonde. Mensen zouden zich dan kunnen inschrijven tegen een bepaald bedrag en krijgen dan eens in de zoveel tijd een verrassingszakje per post toegestuurd.

  Veel succes met jullie site en alle ideeën, ik kijk uit naar de nieuwe posts op Facebook!

  Liefs Claudia

  Reply
 15. Nadine Watson

  Hi Dames,

  Jullie doen het al zo leuk! Misschien de producten (bekers & candle bags) meer aanbieden in pasteltinten. Wat ik super tof zou vinden is jullie illustraties | quotes terug te vinden op textiel – theedoeken, kussenslopen, tote bags etc. Uiteraard de beste tip die ik jullie kan geven is: ga vooral zo door!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *