Wonen | Ouderwetse biologie prent

bio1

Ik vond ze altijd al fantastisch, van die grote ouderwetse biologie prenten. Ik ben echter nog nooit echt betaalbare versies tegengekomen, tot vandaag! Gewoon, bij een antiquariaat bij mij om de hoek.

bio3Het kleine winkeltje had er twee in de etalage staan en binnen was er nog meer keus. Ik heb heerlijk zitten neuzen en ben uiteindelijk voor deze prent gegaan. Naast het geheel vind ik ook juist de details van de plaat erg mooi.

biologie2Nu nog even een mooi plekje voor in huis zoeken! Vooralsnog staat hij even tegen de muur waar ik er heerlijk van kan genieten, zolang Olivier slaapt dan;-) Als hij wakker is moet ik hem snel veilig stellen voor zijn kleine grijpgrage handjes!

bio4

De plaat (hij is echt groot;-) kost 40 euro en het winkeltje heet ‘Antiquariaat Libri Secundi’ en zit in de Weissenbruchstraat 29 in Amsterdam Oud Zuid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *