Shops | Pip loves koopjes…

lumiere

Het was direct: die moet ik meenemen! Met dit herfstweer is het ‘s avonds weer vroeg donker, iets waar ik echt weer aan moet wennen. Ik ben het tijdsgevoel dan ook soms een beetje kwijt. Wat extra warm licht in huis verzacht het leed altijd. Ik vond afgelopen weekend tijdens mijn Wageningen trip dit superschattige lichtje bij Action voor een heel mooi prijsje, rond de euro. Ik word altijd erg blij van zulke koopjes omdat je dan met een betaalbaar item weer een andere look op je tafel kunt creëren.

Ook nog even een tip: de HEMA heeft echt de meest fantastische okergele sokken,  ze zijn grof  gebreid. En ze hebben een mooi assortiment van dikke panty’s. Ik heb met de winter in aantocht meteen een lekkere dikke zwarte panty gekocht met mini polkadots van stof erop: erg subtiel en klassiek! En onthoud: nu heb je nog de meeste keus, dus hup naar de HEMA.

Ps. Onze nieuwe postcard staat naast het lichtje! Je kunt deze bestellen voor 1,50 euro. Stuur hiervoor een mailtje naar coeurblonde@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *