B&B Antwerpen | Soul Suites

soulsuites-antwerpen-coeurblonde-1

Ondanks dat ik inmiddels best wat keren in Antwerpen ben geweest blijf ik het een ontzettend leuke stad vinden. Tot nu toe heb ik steeds weer nieuwe winkeltjes en eettentjes ontdekt, waardoor ieder bezoek weer anders en vernieuwend voelde. De laatste keer besloten we het verblijf gewoon wat te rekken en een nachtje in Antwerpen te overnachten. Gezellig! We kwamen uit bij Soul Suites B&B (ik noem het nu wel zo, maar het is overnachten en niet ontbijten – iets wat eigenlijk niets uit maakt want Soul Suites is gevestigd op een erg leuk pleintje met veel eetgelegenheden).

soulsuites-antwerpen-coeurblonde-2

Als ik in ergens overnacht heeft een appartement of B&B mijn voorkeur. Daardoor lijkt alsof je er een beetje woont (dat gevoel heb ik in een hotel niet – ik houd meer van een huiselijk gevoel). Soul Suites leek daar goed bij aan te sluiten en bij aankomst werd dit vermoeden bevestigd.

soulsuites-antwerpen-coeurblonde-3

De kamer met tv, tweepersoonsbed, zithoek en badkamer met stortdouche (!!) zag er heel leuk uit. Je zag dat er aandacht was besteed aan het leuk stylen en inrichten van de ruimte, iets wat vaak helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn maar toch lang niet overal wordt gedaan. Ook was het appartement erg schoon, iets wat je ook altijd maar weer moet afwachten.

soulsuites-antwerpen-coeurblonde-4

Op de site van Soul Suites werd al duidelijk dat iedere ruimte er anders uitziet. De beelden bij deze blog zijn dus van slechts een van de kamers.

soulsuites-antwerpen-coeurblonde-5

Ook een nachtje weg en verblijven in een van deze vrolijke kamers? Je kunt hier de beschikbaarheid checken en direct boeken >>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *