Pip Loves | Naomi’s Icona Vintage Delonghi

iconavintage

Ik moet bekennen, een tikkeltje jaloers was ik wel toen ik hem zag via haar Instagram! Naomi’s nieuwe Delonghi eyecatcher: de Icona Vintage koffiemachine. Je begrijpt dat ik mijzelf al heb uitgenodigd om de koffie te testen. Het leuke (naast de fantastische vormgeving en kleur) is dat je zowel met gemalen koffiebonen als met pads.

Ik ben erg benieuwd naar de smaak! Naomi’s tip: als je hem via de Italiaanse website amazon.it bestelt en de machine naar Nederland laat  versturen, scheelt het je bijna 100 euro! Mooi nieuws met Prinsjesdag in aantocht;-)

Ps. Benieuwd naar andere items uit Naomi’s huis? Check de post die we over haar huis hebben gemaakt hier.

 

 

 

 

6 thoughts on “Pip Loves | Naomi’s Icona Vintage Delonghi

 1. Marlies

  Hoi Pip,

  Ik zou graag weten via welke Italiaanse site de Icona Vintage Delonghi is besteld.
  Wat een beauty!!

  Mvg.
  Marlies

  Reply
 2. Marjon van Huizen

  Hallo,

  Ook ben ik net zo geintereseerd als Marlies in het adres waar de Icona Vintage DeLonghi in Italie te verkrijgen is. In deze tijden van crisis ook na vandaag maar weer bevestigd, is een heerlijke kop koffie onontbeerlijk. En wat een prachtig design!

  Dank.

  Groet,

  Marjon

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *