Elle Loves | PUC

PUC-mint-coeurblonde

Afgelopen weekend maakte ik kennis met het merk PUC (Personalized Unique Collection) in de vorm van een mooi cadeautje: een mintkleurige leren hoesje voor visitekaartjes. Ik was er direct weg van en daarom ben ik even op zoek gegaan naar meer info.

PUC blijkt een Nederlands label te zijn met ontwerpen die zich kenmerken door een stoere en simpele uitstraling. Ieder item wordt in Nederland met de hand gemaakt van kwaliteitsleer uit Europa. Maar dan wel de testvellen en restpartijen, want PUC houdt niet van verspilling. I like! Het kan dan ook voorkomen dat je tas hier en daar een vlekje bevat. Maar hee, dan heb je wel een uniek item natuurlijk!

Op de site van PUC kun je een aantal items uit de collectie bekijken. Tevens vind je er een overzicht met verkoopadressen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *