Elle Loves | Gioia armbandjes

gioia-armband-rose-coeurblonde

Gisteren viel mijn oog in een winkeltje op een aantal armbandjes van een merk waar ik nooit eerder van had gehoord. Ik werd er direct hebberig van en besloot de naam even te onthouden zodat ik ze thuis even online op kon zoeken.

Dat heb ik inmiddels gedaan en ik moet zeggen dat ik ze niet minder leuk ben gaan vinden. Sterker nog, ik ben al aan het bedenken welke ik nu eigenlijk het mooiste vind ;-) Ik heb zelf een favoriet armbandje (zie hier) wat ik dagelijks draag (deze lijkt op een haarelastiekje maar dan van sterling zilver verguld met goud) die zich perfect leent om met meerdere bandjes te combineren. Zo ook met deze natuurlijk, haha!

Wat ik leuk vind is dat deze armbandjes, van het merk Gioia, bestaan uit verschillende materialen en kleuren waardoor het eigenlijk een beetje lijkt alsof het meerdere fijne armbandjes zijn. Mijn favoriet is de Green Grey Rose (zie foto bovenaan) maar ik moet zeggen dat een aantal andere varianten me ook aanspreken.

gioia-armbandjes-coeurblonde

De bandjes zijn silver of (rose)gold plated en kosten EUR 49,95. Meer info of bestellen? Surf dan even naar deze webshop.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *