Winnen | Tquiero Antwerpen kadobonnen! (afgelopen)

TQUIERO-ANTWERPEN-BONNEN-WINNEN

Tquiero is een erg fijn lunchtentje in Antwerpen waar wij deze zomer een bezoekje aan brachten en een post over schreven. We vinden het dan ook ontzettend leuk dat we jullie nu een Tquiero ervaring kunnen bezorgen, want we geven twee kadobonnen weg van deze food hotspot! Eentje voor een lunch inclusief drankje voor 1 persoon en eentje voor koffie of thee met taart voor 2 personen. Dat maakt een bezoekje aan Antwerpen toch nog veel leuker!?

tquiero-vlaamse-kaai-coeurblonde

Hoe maak je kans?
Laat onder deze post een reactie achter en vertel ons waarom juist jij een bon moet winnen. Je hoeft verder geen persoonlijke gegevens in het bericht zelf te noteren. Wij zien je e-mailadres (die je dus wel verplicht moet invullen – deze is overigens niet zichtbaar op onze site). Meedoen kan tot en met zaterdag 14 september winnaars krijgen persoonlijk bericht.

P.S. het is natuurlijk wel zo leuk als je de bon dit jaar echt een keertje kunt gebruiken en hij niet tussen een stapel papieren terecht komt om nooit meer gevonden te worden. Doe dus alleen mee als je binnen niet al te lange tijd een bezoekje aan Antwerpen gaat brengen of je er (in de buurt) woont. 

 

 

 

11 thoughts on “Winnen | Tquiero Antwerpen kadobonnen! (afgelopen)

 1. Relinde

  Ik wil dit jaar heel graag nog met mijn nieuwe liefde naar Antwerpen. Mijn vader woonde er vroeger, waardoor ik er heel wat voetstappen heb liggen. Omdat ik er zelf ook al heel lang niet geweest ben, zou ik ze graag met hem nog eens nalopen. Een heel leuk lunch tentje is dan natuurlijk heel welkom! :-)

  Reply
 2. Tiene

  Koffie met een stukje taart voor twee…dat klinkt als muziek in mijn oren :-)
  Ik kom heel vaak in Antwerpen, want heb er lang gewoond en m’n broer woont er nu, maar dit plekje ken ik nog niet! Lijkt me leuk het te ontdekken!

  Reply
 3. marion aussems

  Jeeeeeeeeeej lijkt me heel fijn om hier te gaan lunchen! Ik woon in Antwerpen en ben er al vaak gepasseerd maar nog nooit gaan eten. Ja, ik wil de Chinese vrijwilliger zijn om dit te doen voor jullie :-) By the way vind ik ook Coeur Blonde fantastisch leuk dus ik vertrouw op jullie goede smaak hehe. Thumbs up!

  Reply
 4. Sia

  Ieder jaar vier ik er mijn “ANniVERSaire” met een vriendin; vaak ontbijten en lunchen we op ‘t Zuid maar Tquiero is de afgelopen jaren duidelijk aan onze aandacht ontsnapt…

  Dit is een uitgelezen kans om mijn 35e verjaardag met lekkers te vieren!

  Reply
 5. Eveline

  Wat een toffe actie! Mijn vriend en ik gaan vaak naar Antwerpen onder het motto ‘the vacay next door’. Antwerpen is voor ons een uurtje met de trein maar het voelt gelijk als vakantie zodra je de trein uitstapt. Heerlijk lijkt het mij samen met mijn vriend naar dit leuke, voor mij, onbekende tentje te gaan en nog meer van mijn niet zo verre vakantie adrssje te ontdekken!

  Reply
 6. Karen

  ik woon zelf in Leuven, maar Antwerpen is mijn lievelingsstad! Ik probeer er geregeld naartoe te gaan en vind het heerlijk om dan nieuwe adresjes te ontdekken. Deze plek heb ik zelf nog niet ontdekt en ben zeer benieuwd om binnenkort eens langs te gaan!

  Reply
 7. Aart Taartjes

  Het is dan wel geen Coeurblonde kaart,
  Maar ik heb zin in Coeurblonde taart.
  Is het d’An vers vraag ik me af,
  Want oude taart vind ik straf.
  Maar met al jullie zelf gemaakte spullen,
  Verwacht ik een taart om van te smullen.
  Waarom ik zou moeten winnen,
  Dat ben ik nog aan’t verzinnen.
  Misschien wel omdat Pip een zwakte heeft,
  Een kerel die haar meeneemt naar Antwerpen en taartjes geeft.
  En Elle, Tsjaa dat is even balen,
  Maar waar moet ik anders een oppas van halen.

  Reply
  1. Elle Post author

   Beste Aart,
   Helaas… we vonden je gedichtje prachtig maar dit keer val je niet in de prijzen. Alhoewel… dat is niet waar! Jij verdient de troostprijs (die stiekem nog leuker is dan de oorspronkelijke prijs)… Houd je vast… *trommelgeroffel* Een avond Elle als oppas voor je zoon (incl. spelletjes en het verschonen van luiers ;-) en Pip aan je zijde (bijvoorbeeld tijdens een leuk concert in Paradiso – wel je telefoon aanzetten)
   Bye! E & P

   Reply
 8. Monique

  Mijn man en ik hebben drie kids. We vinden het geweldig om met het hele gezin dingen te ondernemen en we gaan dan ook nooit zonder de kinderen op vakantie of weekendjes weg. Maar…twee keer per jaar maken we wel een dagtripje zonder de kinderen. We gaan dan altijd naar Antwerpen, omdat het een prachtige stad is en voor ons redelijk dichtbij. We gaan er dan met z’n tweetjes wat winkelen, een hapje eten, naar de bioscoop en weer terug naar huis. Heerlijk! Dus de bon zou bij ons zeer goed van pas komen voor ons volgende uitstapje!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *