Food Hotspots Antwerpen | Fiskebar

menu-van-fiskebar-antwerpen

Ben je een visliefhebber en op zoek naar een restaurant in Antwerpen? Dan kun je je hart ophalen bij Fiskebar op de Marnixplaats. Wat een fantastisch eten! Ik eet wel vaker lekker maar dit is zo’n plek die er uitspringt en waarbij een combinatie van kwaliteit, service en styling ervoor zorgt dat je hier al snel een heel fijne avond (of middag, want Fiskebar is ook geopend voor lunches) beleeft.

waterfles-fiskebar-antwerpen

’s Middags was ik al nieuwsgierig naar het avondeten en stiekem hoopte ik dat er mosselen op het menu zouden staan omdat ik daar de laatste tijd regelmatig trek in heb. Een paar uur later bleek dit het geval en het fijne was dat het een voorgerecht was en dus gecombineerd kon worden met een van de andere heerlijk klinkende mogelijkheden. Het hoofdgerecht werd een tarbot met gebakken aardappeltjes met rozemarijn. Iets wat nog een moeilijke beslissing was, want je kunt uit heel wat soorten vis kiezen.

mosselen-fiskebar-antwerpen

Fiskerbar oogt ruimtelijk en rustig en ik vond de groene tafeltjes met matchende stoelen, die ogen als schoolstoeltjes, leuk gekozen. Het personeel is uiterst vriendelijk en erg alert, een zeer fijne bijkomstigheid (die helaas lang niet altijd vanzelfsprekend is).

fiskebar-coeurblonde

Het eten was om je vingers bij af te likken. We kregen een mandje brood met daarbij misschien wel de lekkerste kruidenboter die ik ooit heb gegeten. Daarna kwamen de mosselen die ook echt heel erg goed smaakten (helemaal omdat ik er natuurlijk zoveel trek in had). Vervolgens  volgde de tarbot waar ook niets op aan te merken was en waar een heerlijke homemade saus bij werd geserveerd.

vis fiskebar antwerpen

Kortom, ben je in Antwerpen, ga dan zeker eens bij Fiskebar eten!

Fiskebar – Marnixplaats11 – fiskebar.be

1 thought on “Food Hotspots Antwerpen | Fiskebar

  1. Culinaire wandeling Antwerpen

    Fiskebar is één van mijn favoriete restaurants op’t Zuid. Dat er in ‘t Stad nog meer leuke hotspots zijn, mocht ik nog maar eens ontdekken tijdens een culinaire wandeling in Antwerpen vorig jaar met een groep vrienden. Van een leuke ervaring gesproken! :-)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *