Coeurblonde producten | Vriendschapsarmbandjes met sterretje

vriendschapsarmbandjes-ster-coeurblonde

Good friends are like stars, you don’t always see them but you know they’re always there. Helemaal waar natuurlijk. Goede vrienden zie je soms (helaas) niet zo vaak als je wellicht zou willen maar als het er op aankomt zullen ze er op belangrijke momenten (als het goed is ;-) altijd voor je zijn. De mooie zin inspireerde ons bij het maken van onze identieke gevlochten vriendschapsarmbandjes met als bedeltje een lief sterretje. Deze wikkelarmbandjes zijn niet alleen geschikt voor vriendinnen maar natuurlijk ook voor zusjes of – zoals wij zijn – nichtjes die een bijzondere band hebben.

vriendschapsarmbandjes-zijde-coeurblonde-star

We hebben een zilveren variant en twee verschillende gouden varianten. Het sterretje dat aan ieder wikkelarmbandje, dat van zijde, katoen en goud- of zilver draad is, hangt is van sterling zilver (dat bij de gouden exemplaren verguld is met goud). Iemand verrassen met dit symbolische cadeautje?

Meer info of bestellen? Breng een bezoekje aan onze Petite Pop Up Boutique >>> 

2 thoughts on “Coeurblonde producten | Vriendschapsarmbandjes met sterretje

  1. Kim

    Zijn de coeurblonde friendship armbandjes nog te bestellen?

    Ik kan ze niet vinden op de site. Ik hoor graag van u.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *