Pip Loves | Vintage look ZARA ketting

ketting-zaraOfficieel is het nog zomer maar ik ben heel stiekem al een beetje aan het verlangen naar de herfst. En dan met name omdat ik altijd vrolijk word dat ik dan weer andere kleding aan kan doen. Nieuwe kleuren, andere accessoires en een ander kapsel: ik ervaar de overgang van de zomer naar de herfst altijd als een mini make over.

Mijn oog viel tijdens mijn online inspiratie zoektocht op de volgende ketting van ZARA. Mooie kleuren, heerlijk warm en herfstachtig en perfect te combineren met een zeer simpel jurkje of een blouse. Ik ben dan ook erg benieuwd hoe de ketting er real life uit ziet!

Hij is ook gewoon online te bestellen via de volgende link.

ZARA | Gevlochten ketting Fantasy | 22,95 euro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *