Boeken & Magazines | Chickpea Magazine

chickpea-mag-summer-2013-coeurblonde

Van mooi vormgegeven producten word ik altijd heel erg blij. Toen ik Chickpea Magazine voor het eerst doorbladerde verscheen er dan ook vrijwel direct een glimlach op m’n gezicht. Wat een prachtige uitgave! Mooi fotografie, spreads die volledig uit beeld bestaan en afwisselende stijlvolle typografie.

En dat niet alleen… het onderwerp is ook fantastisch: food en dan specifiek vegetarisch eten (met veganisme als sub-categorie). Ik ben zelf geen vegetariĆ«r (ik eet vis en heel af en toe vlees) maar ben wel gek op de vegetarische keuken en eet dan ook vaker vegetarisch dan niet. Chickpea (kikkererwt in het Nederlands – wat een fantastische naam ook!) verschijnt per seizoen, en dus vier keer per jaar. De redactie is gevestigd in Amerika dus alle teksten en recepten zijn Engels.

sneak-preview-chickpea-mag-coeurblonde

De sales man van het blad vertelde me dat het waarschijnlijk vanaf deze zomer te koop zal zijn bij Athenaeum boekhandel Amsterdam. En inderdaad! Toen ik net naar de website van deze mooie boekenshop surfte zag ik dat dit het geval is. Het is geen goedkoop magazine (EUR 19,50) maar wel een echte musthave voor iedereen die van mooie bladen en/of vega food houdt!

2 thoughts on “Boeken & Magazines | Chickpea Magazine

 1. Denise

  Leuk! Ik las hierover in de Delicious (geloof ik?) en ben nu helemaal benieuwd geworden. Ziet er inspirerend uit.

  Leuk ook om even bij te lezen hier op coeurblonde.com, wat doen jullie veel fijne projecten!

  Reply
  1. Elle Post author

   Hola Denise,

   Dat zou kunnen ja. Echt een mooi blad! Werd er erg blij van (los van de recepten ook van de vormgeving). Dank, genieten we zelf ook van :)

   Fijne dag!
   grtz,
   Elle

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *