Pip Loves | Ten Rocks Sauvignon Blanc

 

sauvingnonblan-hemaZo, ik was even uitgelogd! Nou ben ik nog steeds op halve kracht bezig maar allez, er zit weer een beetje energie in mijn lijf. Eerst was Olivier ziek, toen volgde ik en tja, Hans kon natuurlijk niet achterblijven. Het is een irritant virusje, maar nu de koorts weg is, ben ik weer enigszins mens. Les 1 voor mij is nu: rustig aan blijven doen want voordat je het weet ben je weer veels te druk bezig met van alles en nog wat en krijg je nog een klapje na.

En tja, ik dacht mij mijn ‘welcome back’ post direct aan mijn favo fles Sauvignon Blanc! Ontdekt door Naomi en inmiddels geroemd door veel vriendinnetjes en Hans;-) is deze Ten Rocks een echte aanrader. Waarom? Omdat hij heerlijk ziltig, droog, fris, betaalbaar en goed verkrijgbaar is want hij is te koop bij de HEMA!

Ik ben een echte Sauvignon Blanc fan en ben altijd op zoek naar een nieuwe heerlijke fles maar ik moet zeggen dat ik in deze prijsklasse nog niet zo’n lekkere in Nederland ben tegen gekomen. Tips zijn welkom btw! En ik zie net heel toevallig op de site van de HEMA dat je de tweede fles voor de halve prijs krijgt… Nog beter!

Ook trek in de Ten Rocks gekregen? En wil je hem met de korting online bestellen? Klik dan hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *