Food Hotspots Barcelona | Sandwich & Friends

sandwich-friends-barcelona-coeurblonde

Als ik aan Sandwich & Friends denk dan denk ik aan mijn allereerste bezoek aan Barcelona samen met mijn moeder, Pip en haar moeder (mijn tante). Ook denk ik aan mijn favoriete wijkje El Borne, want daar is deze lunchtent op een pleintje gevestigd.

sandwich-friends-lunch-barcelona

Verder roept het direct een beeld op van de leuke tekeningen van de Spaanse illustrator Jordi Labanda (op de menukaart staan zijn creaties en binnen is een groot deel van de wand gevuld met een van zijn tekeningen).

sandwich-friends-barcelona-coeurblonde-borne

Het menu is vrij uitgebreid. Je kunt kiezen uit diverse sandwiches (de opgerolde met komkommer aan de buitenkant heb ik meer dan eens besteld!) maar er staan ook snacks en zoetigheden op de kaart. Het is sowieso een leuke plek om even een espresso’tje te nuttigen.

Sandwich & Friends – Paseo Born, 27- www.sandwichandfriends.com

1 thought on “Food Hotspots Barcelona | Sandwich & Friends

 1. Esmee

  Hee Pip & Elle,

  Hier was ik naar opzoek, een leuke, hippe en spontane blog met dé (culinaire) hotspots van Barcelona.
  Volgende week vrijdag vertrek ik voor de eerste keer naar deze stad en bij het lezen van jullie verhalen krijg ik alleen maar meer zin (in eten) om er naar toe te gaan!

  Andere overheerlijke tips zijn altijd welkom:)
  Thanks!

  X

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *