Beauty | Annemarie Borlind zonnebrand

zonnebrand-natuurcosmetica-coeurblonde

Vorig jaar kocht ik voor het eerst zonnebrandcrème van Annemarie Börlind bij de Vitamin Store. Ik was op zoek naar biologische zonnebrand en deze kwam daar het dichtst bij in de buurt. Compleet biologisch schijnt niet te kunnen omdat het stofje (of wellicht zijn het meerdere stofjes ;-) die zorgen voor de bescherming tegen UV-stralen niet natuurlijk is en dus ook niet biologisch kan zijn).

Omdat algemeen bekend is dat UV erg schadelijk kan zijn en je je er dus beter goed tegen kunt beschermen, vind ik het wel zo’n prettig idee dat er, op momenten dat ik ben blootgesteld aan de zon, geen of zo min mogelijk ‘neppe’ en (eventueel) slechte bestanddelen op mijn huid zitten om deze te beschermen. Ik ben dan ook erg blij met de ontdekking van dit merk.

Annemarie Börlind ontwikkelt en produceert al meer dan vijf decennia cosmetische producten met natuurlijke ingrediënten (voornamelijk uit biologische teelt), vrij van dierlijke extracten, petroleumderivaten en siliconen.

Zelf heb ik factor 30 (deze is waterproof) in een tube van 125 ml. De crème ruikt erg lekker (geen overbodige luxe natuurlijk), smeert gemakkelijk uit, wordt goed opgenomen en geeft je huid glans (geen glitter). Ik gebruik ‘m tevens voor mijn gezicht, dus als je dit ook van plan bent, houd er dan rekening mee dat je wat meer glimt dan normaal ;-) EUR € 20,23.

 

1 thought on “Beauty | Annemarie Borlind zonnebrand

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *