Pip Loves | Perzik iPhone hoesje

etsy-iphone-case

Te schattig! En hebben…! Dat waren mijn eerste twee gedachten toen ik dit hoesje op Etsy tegen kwam. In de inmiddels bijna vier jaar dat de iPhone in mijn leven is, heb ik hem meerdere malen laten vallen maar is mijn scherm gelukkig ‘slechts’ één keer echt kapot gegaan. Een perfect excuus (ook al is het alweer drie maanden geleden;) om een hoesje te kopen, nietwaar…

Ik vind de perzik kleur echt fantastisch maar er zijn nog meer lieve kleurtjes zoals je hieronder ziet. De shop heeft ook covers met een mooie veer trouwens.

iphone-hoesje-kleuren

Bestellen? Check Etsy!

iPhone case | 9,25 euro | Etsy |

8 thoughts on “Pip Loves | Perzik iPhone hoesje

  1. Pip Post author

   Dat meen je niet! Dat is de anti climax van de dag!!! Wat suf, ik zag hem en dacht wat fantastisch maar had niet op de ‘betaalknop’ gedrukt om het te checken!

   Reply
  2. Elle

   Als je iets verder leest staat er: -COLOR BACKGROUND:
   Please, write the background color you want in the message to seller when ordering, or write me a conversation with the link of your order, thank you.
   Kortom, het is nog maar de vraag of ie er wel of niet is denk ik. Tenzij je vanochtend vroeg al contact hebt gehad met Italië, dan is het natuurlijk een ander verhaal ;-)

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *